جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 248243
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1400 - 11:44

    میراث دولت روحانی برای رئیسی/مواجهه دولت سیزدهم با کمبود انباشته ۵ میلیون مسکن، تورم ۷۰۰ درصد و رکود بازار

    دولت آقای روحانی در حالی تحویل آقای رئیسی می شود که در بازار مسکن شاهد کمبود انباشته حداقل ۵ میلیون مسکن به همراه بازار رکودی با تورم ۸ ساله حدود ۷۰۰ درصدی مواجهیم.

     میراث دولت روحانی برای رئیسی/مواجهه دولت سیزدهم با کمبود انباشته ۵ میلیون مسکن، تورم ۷۰۰ درصد و رکود بازار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم ،بازار مسکن طی هفته‌های اخیر منتهی به تاریخ برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری وارد یک رکود انتظاری شده که همچنان ادامه دارد. رکودی که خروجی آن کاهش مشهود معاملات و به تبع آن تاثیر ناچیز روی قیمت‌ها بوده است.

    این انتظار در حالی بازار مسکن را تحت تاثیر شدید قرار داده که از مردادماه سال 92 تا امروز به گواه آمار رسمی دولت، متوسط قیمت مسکن 690 درصد افزایش یافته است.

    مطابق آخرین گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن، متوسط قیمت مسکن در تهران طی اردیبهشت ماه امسال 28 میلیون و 800 هزار تومان بوده که نسبت به فررودین امسال 1.8 درصد کاهش را نشان می‌دهد. از سوی دیگر  تعداد معاملات مسکن نسبت به ماه مشابه سال گذشته 65.2 درصد کاهش یافته است.

    همچنین متوسط قیمت مسکن در منطقه یک به بالای 60 میلیون تومان افزایش یافته و کمترین متوسط قیمت مربوط به منطقه 18 با حدود 12 میلیون تومان بوده است.

    به گزارش تسنیم، در ماه اول روی کار آمدن دولت روحانی یعنی مردادماه سال 92 متوسط قیمت مسکن 3 میلیون و 834 هزار تومان بود که طی هشت سال اخیر با رشد سرسام‌آور 690 درصدی به حدود 30 میلیون تومان رسیده است. کارشناسان اقتصادی رها کردن بازار و عدم اجرای برنامه‌های مسکنی را عامل اصلی این افزایش قیمت اعلام می‌کنند.

    از سوی دیگر طی هشت سال اخیر به دلیل نوع نگاه وزیر سابق راه و شهرسازی، تولید مسکن به شدت کاهش یافته است. بر اساس آمار صدور پروانه‌های ساختمانی به حدود 300 هزار واحد کاهش یافته، در حالیکه نیاز سالانه کشور به مسکن (با توجه به میزان ازدواج‌ها) حدود یک میلیون واحد است. بر این اساس طی هشت سال اخیر کشور با کمبود حدود 5 میلیون واحدی مسکن مواجه است، موضوعی که یکی از دلایل افزایش شدید قیمت طی هشت سال فعالیت دولت روحانی محسوب می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما